maniatis img

MANPR

Η πανδημία μας έπιασε αδιάβαστους θα είναι ασυγχώρητο να μας πιάσει και η Κλιματική Αλλαγή.

 1)Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ : 

https://www.facebook.com/1545878089/videos/403700647582761/

2)Ομιλία από το 4ο συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας :

https://www.facebook.com/giannis.maniatis.33/posts/10225659046933392

3)Συνέντευξη στο Action 24, για την Κλιματική Αλλαγή :

https://www.facebook.com/1545878089/videos/327089522415608/

2019.07.01 OPENΣημεία συνέντευξης στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 7", με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο & Γιάννη Σαραντάκο

Ο καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του OPEN, αναφέρθηκε στην καραμανλική συνιστώσα της κυβέρνησης Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την Ενεργειακή Στρατηγική του ΠΑΣΟΚ που διασφάλισε κάθε χρόνο 2,5 δις € για τους Έλληνες συνταξιούχους, καθώς και για τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών της Αργολίδας και όλης της Ελλάδας, με έμφαση στο φορολογικό και ασφαλιστικό. 

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

2019.06.28 SKAIΣημεία συνέντευξης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ , Εκπομπή "Σήμερα", με τους Δημ. Οικονόμου και Μ. Αναστασοπούλου

"Θα υπακούσουμε στο μήνυμα που θα πάρουμε από τους πολίτες το βράδυ των εκλογών", τόνισε ο καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Γ. Μανιάτης θύμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής ήταν αυτό που στάθηκε πατριωτικά, υπεύθυνα και διασφάλισε τη σταθερότητα στη χώρα. Αναφερόμενος στις έρευνες Υδρογονανθράκων, είπε ότι ο κ. Τσίπρας με βαθύτατη υποκρισία περηφανεύτηκε για ένα έργο που πολέμησε και υπονόμευσε όταν ήταν στην Αντιπολίτευση. "Η ζωή και η ιστορία τιμωρούν..." είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

MANPRO υπ. Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες για τις έρευνες υδρογονανθράκων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με περίσσιο θράσος ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ο Αλ .Τσίπρας, ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφούν οι συμβάσεις για έρευνες υδρογονανθράκων, νότια και δυτικά της Κρήτης. Συμβάσεις τις οποίες έχει ζητήσει εδώ και 2,5 χρόνια η κοινοπραξία EXXON MOBIL -TOTAL - ΕΛΠΕ και τις οποίες αδικαιολόγητα καθυστερεί ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να έχουν εκφράσει δημόσια πολλές φορές τη δυσαρέσκειά τους, για τις μεγάλες καθυστερήσεις. Πρόκειται για συμβάσεις σε θαλάσσιες περιοχές, τις οποίες είχαμε ερευνήσει και προκηρύξει από το 2014.

2019.06.09 ALPHAΣημεία συνέντευξης στην τηλεόραση του Alpha, στο μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, με τη Λώρα Ιωάννου

Στις προκλήσεις της Τουρκίας, στο μεγάλο πρόβλημα της Αργολίδας και στο ενδεχόμενο μετεκλογικών εξελίξεων, αναφέρθηκε σήμερα σε εκπομπή της τηλεόραση του Alpha, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης. Όπως χαρακτηριστικά είπε, η Ελλάδα έχει με το μέρος της το Διεθνές Δίκαιο και πρέπει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας τόσο στην Τουρκία, όσο και στους συμμάχους μας, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση. Αναφερόμενος στην Αργολίδα, τόνισε, ότι το έργο του Αναβάλου θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς ενώ υπήρχαν οι εγκεκριμένες περιβαλλοντικές μελέτες, όπως και η χρηματοδότηση, δεν έκανε τίποτα, όπως ακριβώς δεν έκανε τίποτε και για το Δίκτυο Φυσικού Αερίου Πελοποννήσου. Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μετεκλογικών εξελίξεων, τονίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι μια αυτόνομη παράταξη, που θέλει ισχυρή εντολή από τους πολίτες, ώστε να είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

MANPRΟ Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ήταν εξαιρετικά αρνητικές για τον πολιτικό μας χώρο.
Σε ό,τι με αφορά, πιστεύω οτι η υπόθεση της Δημοκρατικής Παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, του Κινήματος Αλλαγής, ήταν πάντα και είναι, υπόθεση υπεράνω προσώπων.
Όπως έκανα πάντα σε όλες τις κρίσιμες μάχες, έτσι και τώρα θα παλέψω για τη συντεταγμένη πορεία της παράταξης.
Καλώ όλους να δώσουμε τη μάχη για την Προοδευτική Παράταξη και για όλη την ελληνική κοινωνία. 
Να βάλουμε οριστικά στη γωνία το χρεωκοπημένο ΣΥΡΙΖΑ και να ανακόψουμε την επάνοδο της συντηρητικής ΝΔ».

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

metarithmiseis patriotismosenergeia oriktos ploutosproklisi prasinis anaptixisgeografika sistimata