maniatis img

MANPRΣημεία συνέντευξης Γιάννη Μανιάτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εκπομπή «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» 
- Ζούμε μια νέα «μικρή Θεσσαλονίκη». Δίνουν παροχές 50 εκατ. € σε όσους έκοψαν 200 εκατ. € από το ΕΚΑΣ. Άρα να είμαστε ευχαριστημένοι…
- Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετέτρεψε τον συνταξιούχο σε άπορο που τρέφεται με κουπόνια συσσιτίων. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο κ. Τσίπρας.
- Ως υπουργός ΠΕΚΑ, υπέγραψα την περιβαλλοντική αδειοδότηση των Σκουριών που δικαιώθηκε από 3 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που αδειάζουν το ΥΠΕΚΑ σήμερα.
- Αρχές 2015 υπήρχαν εγκεκριμένες αδειοδοτήσεις 105 μεγάλων επενδύσεων. Καμία δεν προχωράει σήμερα. Η κυβέρνηση θέλει ή όχι επενδύσεις;
- Στην Κύπρο επιστρέφουν ενεργειακοί κολοσσοί για έρευνες υδρογονανθράκων. Στην Ελλάδα γιατί δεν προχωράμε; Θέλει ή όχι η κυβέρνηση;
- Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και τώρα στα δύσκολα. Η απαισιοδοξία και η μοιρολατρία της κυβέρνησης καλύπτει την ανικανότητά της.
- Καίγονται λεωφορεία, βανδαλίζονται κτίρια, καταλαμβάνεται το ΑΠΘ. Όλα σε κλίμα ανοχής, χωρίς σεβασμό στην ιδιοκτησία του πολίτη.
- Αν δεν ανατραπεί το κλίμα των «Δεν πληρώνω» και των καταστροφών ακυρωτικών μηχανημάτων, η κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει.
- Γίνεται προσπάθεια περιορισμού της πολυφωνίας. Στην «έκθεση της Φλωρεντίας» απαντά το ΜΙΤ ότι η Ελλάδα «σηκώνει» πάνω από 10 άδειες.
- Μετά το ότι «τεχνικά δεν χωράνε πάνω από 4 κανάλια», η κυβέρνηση παίζει τον γκουρού μάρκετινγκ και λέει ότι δεν τα «σηκώνει» η αγορά.
- Ο λαός χρειάζεται νομιμότητα και καθαρό τοπίο με τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να περιορίζει την πολυφωνία.
- Πρέπει να ξαναπιστέψουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Να πιστέψουμε σε έναν ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.
 
Στο ακόλουθο link το video με την τοποθέτηση του κ. Γ. Μανιάτη:
 
 
Pin It

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

ΒΟΟΚ Maniatis dianeosis metarithmiseis patriotismos energeia oriktos ploutos proklisi prasinis anaptixis geografika sistimata