maniatis img

megach

Στην πρωινή συζήτηση στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή "Αθήνα - Θεσσαλονίκη" με τη Μάριον Μιχελιδάκη και το Χρήστο Γιαννούλη:

• Ήδη η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα 3,6 δις €, και τώρα συζητά ότι θα πάρει επιπλέον μέτρα ύψους 5,4 δις €. Μιλάμε για 7,5 φορές περισσότερα μέτρα από το email Χαρβούβελη, και τώρα ακούμε και επιπλέον 3 δις €, εάν το πρόγραμμα δεν πετύχει το στόχο του. Έχουμε δηλαδή ένα λογαριασμό περίπου 12 δις €. Αυτή είναι η επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
• Σκανδαλώδης η καθυστέρηση στην υποβολή και έγκριση φακέλων για ένταξη στο πακέτο Γιούνκερ. Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ Καιτάνεν επισκέφθηκε χθες τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του πρώτου έργου για την Ελλάδα μόλις 15 εκ € από τα συνολικά 82,1 δις € έργα που έχουν ήδη εγκριθεί και αφορούν άλλες χώρες μέλη της ΕΕ.

Ακολουθεί το video από την τοποθέτηση του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννη Μανιάτη, στην ΕΡΤ, στην εκπομπή "Αθήνα - Θεσσαλονίκη" με τη Μάριον Μιχελιδάκη και το Χρήστο Γιαννούλη (19.04.2016):

 

 

 

     

  

  

 

 

 

 

 


   

Pin It

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

ΒΟΟΚ Maniatis dianeosis metarithmiseis patriotismos energeia oriktos ploutos proklisi prasinis anaptixis geografika sistimata