maniatis img

vouli 15 5 2017

Η θεατρική παράσταση "Λαθρεμπόριο ελπίδας" τελειώνει. Ο κ. Τσίπρας θα είναι ο μοναδικός και τελευταίος Πρωθυπουργός της χώρας που θα έχει υπογράψει 2 μνημόνια. Η ανικανότητα κι αναξιοπιστία τους επέτρεψε στους δανειστές να μας επιβάλλουν επιπλέον μέτρα 5 δις € στο 4ο μνημόνιο και αυτοί μας τα παρουσιάζουν ως δήθεν αντίμετρα. Υποκρισία, ψέμα, πολιτική απάτη. Μας ταπεινώνει το άρθρο 15 που μετατρέπει τον κ. Τσακαλώτο σε γραμματεία του Τόμσεν. Μόνη αρμοδιότητα του κ. Τσακαλώτου είναι να δημοσιεύει στο ελληνικό ΦΕΚ την απόφαση του Τόμσεν. Εμείς δεν ξεπουλήσαμε τη χώρα για 99 χρόνια, δεν χρεοκοπήσαμε τις ελληνικές τράπεζες που άξιζαν 23 δις €, δεν τις παραδώσαμε να διοικούνται από ξένους. Είστε ανίκανοι, προπαγανδιστές και τυχοδιώκτες με μόνο κριτήριο να κρατήσετε την καρέκλα της εξουσίας. Στον ελληνικό λαό δεν αξίζει τέτοια κυβέρνηση.

Δείτε εδώ το video από την τοποθέτηση του κ. Γ. Μανιάτη στις Επιτροπές της Βουλής για το Ν/Σ του Υπ. Οικονομικών για τα νέα μέτρα εφαρμογής των Δημοσιονομικών Στόχων.

Δείτε εδώ τα σημεία της ομιλίας του Γ. Μανιάτη.

Pin It

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

ΒΟΟΚ Maniatis dianeosis metarithmiseis patriotismos energeia oriktos ploutos proklisi prasinis anaptixis geografika sistimata