maniatis img

MANPR

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στη Σύνοδο της Θεσσαλονίκης «Thessaloniki Summit 2016» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Συμεών Τσομώκος Α.Ε. Η ομιλία του Γ. Μανιάτη με θέμα: «Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις και γεωπολιτική αναβάθμιση της Βόρειας Ελλάδας» θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17.00΄ στο Ξενοδοχείο HYATT.

Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, ο Γ. Μανιάτης, μαζί με τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, και συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Τομέα Υποδομών, κ. Γιάννη Οικονομίδη και τον Γραμματέα του Τομέα Πολιτικών Ανάπτυξης και Υπαίθρου, κ. Μόσχο Κορασίδη, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και συγκεκριμένα: α) με τη Διοίκηση κι εκπροσώπους εργαζομένων της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, β) με τη Διοίκηση κι εκπροσώπους εργαζομένων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, γ) με τη Διοίκηση κι εκπροσώπους εργαζομένων του έργου ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, δ) με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Θεσσαλονίκης, κ. Αθανάσιο Παππά, κ.ά.

Επιπλέον, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 13.00΄, θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, στην Τούμπα.

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 στις 19.00΄ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Μανιάτη «Μεταρρυθμίσεις και Προοδευτικός Πατριωτισμός», εκδ. Παπαζήση. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, πρ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Βουλευτής, Καθ. Α.Π.Θ., Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Λυκούδης, Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Α΄ Αθήνας με το ΠΟΤΑΜΙ και θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας.

Pin It

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

ΒΟΟΚ Maniatis dianeosis metarithmiseis patriotismos energeia oriktos ploutos proklisi prasinis anaptixis geografika sistimata