maniatis img

ΒΟΥΛΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣΤοποθέτησή Γ. Μανιάτη στη Βουλή σχετικά με τη ρύπανση του Σαρωνικού

«Είμαστε μάρτυρες μιας ακόμη εικονικής πραγματικότητας. Ακούσαμε τους τρεις Υπουργούς της κυβέρνησης που μας περιέγραψαν ένα παράλληλο σύμπαν, ένα εικονικό σύμπαν, εκεί όπου τίποτα δεν γίνεται λάθος, εκεί όπου όλα πηγαίνουν σωστά, εκεί όπου δεν υπάρχει ανάγκη ούτε για μία συγνώμη, αυτό συνιστά ύβρη στους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Για άλλη μία φορά, φαίνεται ότι η κυβέρνηση ακολουθεί την τακτική, όταν δεν συμφωνεί η πραγματικότητα με την προπαγάνδα μας, τότε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Όσον αφορά στη σύλληψη του καπετάνιου και του μηχανικού που έκαναν την απάντηση καυσίμων του « Αγία Ζώνη ΙΙ», πρόκειται για πανηγύρι των λαθρεμπόρων καυσίμων, μπροστά στα μάτια σας.

Κύριε Υπουργέ, οφείλατε να έχετε παραιτηθεί. Όφειλε ο πρωθυπουργός να σας έχει παραιτήσει. Δυστυχώς, η μη λήψη απόφασης είτε από εσάς για λόγους ευθιξίας, είτε από τον κ. πρωθυπουργό για λόγους ανικανότητας να διαχειριστεί το Υπουργικό του Συμβούλιο, είναι ακόμη μια απόδειξη ότι με αυτή την κυβέρνηση δεν μπορούμε να πάμε πουθενά και ποτέ».

Δείτε εδώ το σχετικό video
Pin It

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

ΒΟΟΚ Maniatis dianeosis metarithmiseis patriotismos energeia oriktos ploutos proklisi prasinis anaptixis geografika sistimata