maniatis img

MANIATHS SGOUROS1Τα θέματα της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός νέου, Σοσιαλδημοκρατικού Κινήματος που θα προέρχεται από την κοινωνία και θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό υπέρ του πολίτη, αλλά  και τις διαδικασίες για την απρόσκοπτη, διαφανή, αξιόπιστη διεξαγωγή της ψηφοφορίας συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με τον υποψήφιο Γιάννη Μανιάτη.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν πως η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι ευκαιρία για μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στο νέο αυτό εγχείρημα.

Ο Γιάννης Σγουρός επεσήμανε ότι το πριν και το μετά της εκλογικής διαδικασίας θα κρίνει πάρα πολλά για την επιτυχία και διάρκεια του νέου ξεκινήματος που θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από παθογένειες του παρελθόντος.

Ο Γιάννης Μανιάτης συμφώνησε απόλυτα και προσέθεσε ότι προσέρχεται ως υποψήφιος με σφραγίδα αξιοπιστίας το έργο του, αλλά και τις προτάσεις του για μια Ελλάδα της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της εθνικής αυτοπεποίθησης.

Pin It

Βιβλία Γιάννη Μανιάτη

ΒΟΟΚ Maniatis dianeosis metarithmiseis patriotismos energeia oriktos ploutos proklisi prasinis anaptixis geografika sistimata